15 Şubat 2016 Pazartesi

Yazar OOR Turkey | Kategori : ,


Mori Shinichi ONE OK ROCK grubu üyesi büyük oğlu Taka’dan bahsetti ve Taka’nın son dönemdeki kariyeriyle ilgili memnuniyetini belirtti.

Şarkıcı Mori Shinichi (65) 12 Kasım’da NHK kanalının “Studio Park Kara Konnichiwa” söyleşi programına konuk oldu (Hafta içi hergün saat 13:05’te yayınlanıyor). Mori programda bir izleyiciden gelen soru üzerine rock grubu ONE OK ROCK’ın vokalistliğini yapan büyük oğlu Taka (25) ile ilgili konuştu.

Genelde oğullarıyla ilgili konuşmayan Mori’ye programda ONE OK ROCK’ın büyük hayranı olduğunu belirten bir izleyiciden “Müzik türleriniz farklı olsa da oğlunuza bir vokalist olarak tavsiyeniz oluyor mu?” sorusu geldi. Mori başını salladı ve ekledi, “Elbette. Bir şarkıcı için boğazı önemlidir. Ona, boğazı vücudunun bir parçası olduğundan tüm vücudunun sağlığına dikkat etmesi gerektiğini, böylece iyi şarkı söyleyebileceğini tavsiye ediyorum.”

Yurtdışı turundan yeni dönen oğlu ile önceki gün buluştuğunu anlatırken gülümsedi, “Heyecanı hissediliyordu ve bana ‘muhteşemdi’ diye anlattı. Bunu duymaktan memnun oldum” diyen Mori, oğlunun müzik aktivitelerinden ne kadar mutlu olduğunu belirtti.

Taka, Mori ve onun eski eşi Mori Masako’nun büyük oğlu. Vokalistliğini yaptığı rock grubu ONE OK ROCK gün geçtikçe daha çok popülerlik kazanmakta.



Programın videosundan kısmi çeviri:

Bayan Sunucu : Teşekkürler. Ishikawa (?) yerleşkesinden bir izleyici, “Oğlunuzun grubu ONE OK ROCK’ın büyük bir hayranıyım. Müzik türleriniz farklı olsa da ona bir vokalist olarak tavsiyeniz var mı?”

Mori Shinichi : Tabi ki. Bence bir şarkıcı için boğazı önemlidir. Boğaz önemli olduğundan ve vücudumuzun bir parçası olduğundan, tüm vücuda önem göstermek daha iyi şarkı söylemesini sağlayacaktır. Ona bu tarz önerilerde bulundum. Önceki gün Avrupa turu dönüşünde heyecanlı görünüyordu ve ‘muhteşem geçti’ gibi şeyler söyledi. Memnun oldum.


*İkinci fotoğraf haberden bağımsızdır.

Orj. haber linki: 12.Kasım.2013 Oricon
İng. Çeviri: Dessy @dnooriani.wordpress 
TR Çeviri: Cage @ONEOKROCK_TR

0 yorum:

Yorum Gönder