15 Şubat 2016 Pazartesi

Yazar OOR Turkey | Kategori : ,

Mori Shinichi, Akciğerindeki Tümör Nedeniyle Ameliyat Geçirdi

Daily Sports Gossip– 11.Mayıs.2014

Enka müzik şarkıcısı Mori Shinichi (66) 10 Mayıs’ta yayınlanan BS Asahi kanalı “Röportaj: Zirvedekilerin Portresi” programına katıldı. Programda 2-3 yıl önce akciğer kanseri nedeniyle geçirdiği ameliyattan bahsetti. Kanser riskinden şüphelenilmesinin arkasından ilgili kişi basında “Ameliyat sonucunda iyi huylu olduğu anlaşıldı” açıklamasını yapmış.

Mori programda, “Akciğerimde tümör çıkmıştı ve doktor bana “kötü huylu” olduğunu söyledi. Sonrasında arayarak, ‘Bir an önce almalıyız’ dedi ve ameliyata karar verildi. Operasyon iyi gitti, ama çıkarılan tümörün nerdeyse bir sigara paketi büyüklüğünde olması beni şok etti. Söylendiği gibi kanserdi”

Mori, ameliyattan önce sağlık durumunu haber vermek için üç oğluna da mesaj atmış. Rock grubu ONE OK ROCK’ın vokalisti büyük oğlu Taka (26) müşahede odasında doktora “Babamı kurtarın” diyerek yalvarmış.

***
TV röportajından: 
Nobody’s Home performansı hakkında

Sunucu Shimada,
“Büyük oğluyla bozuk olan ilişkisini nasıl düzelttiği hakkında konuştuk.” 

(Altyazı) “Konsere davet edildiğimde tüm buzlar eridi.”

Mori : Final şarkısı “Nobody’s Home” sona erdiğinde ona baktım, o da benim olduğum tarafa doğru bakıyordu ve eğildi. Daha önceki asi döneminde bazı şeyler yaşanmıştı, hepsi sona erdi. Bir yetişkine dönüştüğünü görmek mutlu edici.”

İng. Çeviri: Dessy @dnooriani.wordpress 
TR Çeviri: Cage @ONEOKROCK_TR

0 yorum:

Yorum Gönder