18 Kasım 2015 Çarşamba

Yazar OOR Turkey | Kategori : ,


-Yeni albümünüz 35xxxv’te yeni bir şey deneyerek albüme daha Amerikan rock soundu taşıdınız ve Sleeping with Sirens’la “Paper Planes” şarkısını söylediniz. Grup olarak kendi içinizde hiç anlaşmazlık yaşadınız mı?

Taka: Sevdiğim grupların takipçisi olarak kendi tecrübemle bunu değerlendirirsem   yeni bir sound denediklerinde değişimleriyle ilgili hayal kırıklığı yaşadığım oluyordu ve önceki hallerini daha çok sevdiğimi düşünüyordum. Bu yüzden değişimimizle ilgili kendimizden çok hayranlarımızın düşüncesine önem verdim. Ama gruplar canlıdır ve daha iyi olmak için değişmeyi hedefledik. Her albümde her zaman yeni bir şey denemeye çalışırız. Biz ilerlemek isteyen ONE OK ROCK’ız ama bizim için asıl konu hayranların nasıl hissettiği. 


-Grupta üyelerin sahip olduğu belirli bir rol var mı?

Taka: Ben her zaman daha ileriye ve mümkün olduğunca hızlı ilerlemeye çalışanım. Bazıları beni yavaşlatmaya çalışır ve diğerleri de duruma ayak uydurur… Hepimiz birbirimizden farklıyız bu yüzden oldukça iyi bir denge tutturabiliyoruz. Ne zaman düşünmeden büyük bir sıçrama yapsam Toru ve menajerimiz beni durdurur. 


-Grubun 5-10 yıl sonrası gözünde nasıl canlanıyor?

Taka: 35 yaş civarında bırakmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu sebeple hedefimize mümkün olduğunca fazla yaklaşabilmek için odaklanmalıyız. Sporcular gibi bizim de fiziksel bir sınırımız olacaktır. Yani zirveye en iyi halimizde ulaşmalıyız.

-ONE OK ROCK’ın gelecekle ilgili hedefi nedir?

Taka: İsteğimiz bizimle ilgilenmeyen insanları etkileyebilmek. Bu yüzden konserlerimize farklı türde dinleyicilerin de gelmesini istiyoruz. Dileğimiz her şehirdeki her bir konserde gittikçe daha fazla yeni seyirciye ulaşmak.

/Kısmi çeviridir/

Bu sitedeki tüm yazı ve çeviriler facebook.com/OneOkRockTurkey sayfasına aittir.










Orj: torja.ca 
İng çeviri: mdk_10969 @instagram 
Kapak fotoğrafı: torja_toronto_japan @instagram 
TR çeviri: Cage @ONEOKROCK_TR

0 yorum:

Yorum Gönder